If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги! Преди шест месеца купих 33ка и до сега два пъти смъквах скоростна кутия да се отремонтира фиксатор.Това нормално ли е ? При Вас какво е положението ? Благодаря Ви предварително за отделеното внимание.
не братле не е нормално аз моита кутия я чупя вече втори път ма моито е е от простата ми глава инак не е нормално дори странно при положение че лично за мен кутиите ни са много здрави поне за моите наблюдения кой ти е "маистора" тука имаме хора които разбират на наще кошници нека те да дадът също мнение
В скоро време очаквам пак да се счупи, тогава ще я снимам да видите за какво ви говоря.Как няма да знаете какво е фиксатор!?Нали сте правели скоростни кутии...
п.п.По-добре подминавайте темата,нека да не опъваме ластици......
Абе и аз съм отварял моита кутия няколко пъти ама незнам на кое му се вика фиксатор аз чупя дефиринцяли и синхронизатори и някоя друга скорост и по добре недеи да я чупиш ами върви при БОБИ да я види и чуе и да си я оправи направо. Незнам дали си запознат колега със хората от този раздел на форума ама горепосочения Боби за мен ги знае и в червата 33ките
Мен скоро ми предстои сваляне и качване на нови скорости ,ремонта на скоростите ще си го направим ние обаче свалянето и качването на старите и новите изглежда хамалска работа за която ми обявиха 80лв. как ви се струва и трябва ли да се свалят колекторите ?
Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
както каза крис лесна работа с изключение на 2 болта на колекторите които са меко казано неудобни но ако си ги свалял 9238476 пъти не ти прави впечатление. Ако имаш под ръка малко гидоре е много удобно ако не поне ще се научиш да псуваш като пълен селтак
Още преди няколко години ви казах да смените шпилките и гайките с болтове неръждавейка, за да нямя "отвиване на кофти гайка на терсене място" , ама...
Иначе за мене, най-опасни са болтовете на каретата, за тия, които бързат и не почистват първо дупките в главите им.
Изобщо имам много по-гадни за сваляне скоростни кутии.
Нашите са просто песен
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment